Súria inicia el projecte Euronet 50/50 màx al pavelló poliesportiu municipal

El projecte Euronet 50/50 màx. és un projecte liderat per Diputació de Barcelona, amb l'objectiu d'incentivar l'estalvi energètic en edificis públics mitjançant l'aplicació de mesures d'eficiència energètica.

Aquest projecte es basa amb el concepte 50/50, que consisteix en donar incentius econòmics a l'estalvi energètic i està pensat per millorar la gestió d'equipaments municipals. El projecte preveu que de l'estalvi econòmic aconseguit, el 50% retorni a l'equipament i l'altre 50% sigui un estalvi net de les factures que l'ajuntament paga.
El pavelló poliesportiu de Súria, gestionat per la Societat Atlètica de Súria (SAS), és un dels equipaments inclosos en aquest projecte, que és una extensió del projecte Euronet 50/50 per escoles que es va realitzar durant tres anys (2009-2012) i que ara inclou, a més, equipaments municipals.

En el ple del mes de març es va aprovar l'acord entre l'Ajuntament de Súria i la Societat Atlètica de Súria (SAS) per portar a terme aquest projecte que finalitzarà el març del 2017. En aquest acord l'Ajuntament de Súria es compromet a que el percentatge d'estalvi econòmic que li correspon s'invertirà en actuacions de millora pel mateix equipament, principalment en actuacions d'estalvi i eficiència energètica.

Més informació sobre el projecte Euronet 50/50: http://www.euronet50-50.eu/index.php/cat/

Ajuntament de
Callús
Ajuntament de Sant
Joan de Vilatorrada
Ajuntament de
Santpedor
Ajuntament de
Suria
Ajuntament de
Castellnou de Bages
Ajuntament de Sant
Salvador de Guardiola
© Mancomunitat Intermunicipal del Cardener
Passeig Gallifa núm. 1, 2ª Planta - 08250 - Sant Joan de Vilatorrada - Barcelona
Tel.: +34 93 876 78 12 - Fax: +34 93 876 40 18 - mic@mintercar.org