Butlletí electrònic
- Número 7 -

Desembre - maig 2016

Setena edició del butlletí de la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener.
+ info

La Mancomunitat incorpora un tècnic AODL en desenvolupament turístic responsable.

A finals de novembre, la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener va incorporar un tècnic  AODL en desenvolupament turístic responsable per tal de portar a terme projectes que dinamitzin les economies locals.
+ info

La Mancomunitat participa en la jornada "Los Municipios y la gestión de residuos"

Prop d’un centenar de tècnics municipals i empresaris del sector de la gestió de residus van participar a la jornada, organitzada per la Diputació de Barcelona i la Fundació Fòrum Ambiental.
+ info

La MIC incorpora nova màquina a la flota del servei municipal de neteja viària.

La Mancomunitat Intermunicipal del Cardener, formada pels municipis de Sant Joan de Vilatorrada, Súria, Callús, Sant Salvador de Guardiola, Santpedor i Castellnou de Bages, ha incorporat una nova màquina d’escombrar a la flota municipal de vehicles de neteja viària.
+ info

Let’s Clean Europe

Let's Clean Up Europe és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.
+ info

El reciclatge als nostres municipis

Gran part de la tasca de l’Agent Cívic de la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener es centra en la supervisió de les zones de contenidors, així com en el control del bon us i metodologia del ciutadà en vers el reciclatge.
+ info

La gestió dels horts municipals de Callús

L’Ajuntament de Callús disposa de 68 parcel·les agrícoles d’entre 250m2 i 350m2 a la zona coneguda com “Les Aubes”, les quals es cedeixen gratuïtament a la població per a la producció hortícola per autoconsum.
+ info

Sant Salvador de Guardiola certifica energèticament els edificis de les escoles

S’han portat a terme les certificacions energètiques de l’Escola Bressol les Dentetes i l’Escola Montserrat.
+ info

Sant Joan redefineix el concepte d'àrea de vorera en la recollida de residus municipals

Des de la Regidoria de Gestió i Planificació dels Recursos i el Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada s’ha volgut fer un pas endavant en la gestió dels residus municipals, acostant els mitjans de recollida selectiva d’alguns residus minoritaris a la ciutadania.
+ info

Campanya d’identificació de gossos i millora de la gestió d’animals de companyia a Súria

La Mancomunitat Intermunicipal del Cardener i l’Ajuntament de Súria han coordinat, durant els mesos de març i abril una campanya per fomentar la identificació i el registre d'animals de companyia i conscienciar a la població sobre el compliment de l’Ordenança municipal de protecció, control i tinença d'animals al municipi de Súria.
Ajuntament de
Callús
Ajuntament de Sant
Joan de Vilatorrada
Ajuntament de
Santpedor
Ajuntament de
Suria
Ajuntament de
Castellnou de Bages
Ajuntament de Sant
Salvador de Guardiola
© Mancomunitat Intermunicipal del Cardener
Passeig Gallifa núm. 1, 2ª Planta - 08250 - Sant Joan de Vilatorrada - Barcelona
Tel.: +34 93 876 78 12 - Fax: +34 93 876 40 18 - mic@mintercar.org